مشاوره حقوقی رایگان - جناب دکتر دلفان آذری سوال در رابطه با نهر

با سلام از توجه شما. شهرداری به استناد این که اداره ی امور آب در جواب استعلام نوشته که نهری موجود نیست نهر را واگذار کرده و امور حقوقی شهرداری نوشته که فروش با شرایط فوق بلامانع است چون در این صورت (عدم وجود نهر)از تولیت اداره ی آب خارج می شود. و در جواب سوال دوم شما باید عرض کنم که منظور کارهای اداری است.

پاسخ ها :

فروش نهر شهرداری