مشاوره حقوقی رایگان - فروش نهر

با سلام، نهری را که در جوار ملک اینجانب است و در تفکیک عنوان عمومی دارد از شهرداری جهت الحاق به ملک خود خریده ام. ابتداً شهرداری از اداره ی آب استعلام و در جواب استعلام، امور آب نوشته که ((نهری مشاهده نشد)) و بر اساس جوابیه ی امور آب، شهرداری آن را به بنده فروخته است. در مبایعه نامه قید شده که شهرداری تعهدی در قبال سند ندارد و در پروانه ی ساختمانی (جواز ساختمانی) صدور پایان کار منوط به ارائه ی سند شش دانگ تجمیعی شده است. حال جهت الحاق نهر خریداری
شده به ملک خود ارائه ی حکم دادگاهی مبنی بر متروکه بودن آن و اعراض منتفعین از نهر لازم است. اولاً آیا این عمل شهرداری(فروش نهر) قانونی بوده؟ ثانیاً ولو بنده آگاهانه مبایعه نامه را امضاء کرده ام آیا این امر رافع مسئولیت شهرداری در صدور سند و یا اقدام شهرداری جهت اخذ حکم دادگاهی در متروکه بودن نهر است؟ ثالثاً: بعد از اتمام ساختمان شهرداری موظف به صدور گواهی پایان کار است؟ یا باید الحاق نهر خریداری شده به سند صورت گیرد؟ ممنون می شوم راهنمایی بیشتری هم عنایت بفرمایید. با سپاس

پاسخ ها :

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

سلام اولا شهرداری به استناد چه نهر را به شما فروخته‌.
دوما منظور از عدم مسئولیت شهرداری کارهای اداری سند است یا اصلا در خصوص مبیع تعهدی نداره..