مشاوره حقوقی رایگان - محجوریت

سلام پدر بنده 86 سال با دو سکته مغزی که منجر به از کار افتادن طرف راست بدن و تا حدودی الزایمر که مشخصه به تشخیص پزشک هنوز راضی نیست اموال خود را به 7 فرزند و همسر خود انتقال دهد ، اول اینکه همه ما واقعا نیازمند هستیم و دوم اینکه حتی حاضر نیست براش پرستار بگیریم و فقط همه ما را درگیر نگهداری خودش کرده ،و فقط یک برادر مجرد داریم که اگه به او بسپاریم امکان داره به ما خیانت کنه برای جلوگیری از این کار چکار کنیم ؟!

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

تا زمانی که ایشان زنده هستند مالک اموالشان هستنداز طریق اداره سرپرستی اقدام کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

هر فردی در زمان حیات حق هر نوعی تصرفی در اموالش دارد و نمی توانید وی را ملزم به انتقال اموال کنید مگر حجرش اثبات شود که برای وی قیم تعیین میگردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما نمی‌توانید پدر را الزام به تقسیم اموال خود نمایید