مشاوره حقوقی رایگان - معامله ماشین و استرداد لاشه چک

سلام بنده یه ماشین خریداری کردم که طرف مقابل می30ت ماشین بی رنگ و سالمه اما ماشین میانگین 25م ت خرج برداشت و در قولنامه نوشته رنگ داره که بنده نخونده برحسب اعتماد امضا کردم البته مالک ماشین درمعامله نبوده و فقط دخترش مهر صاحب سند رو زد،ایا میشه خسارت بگیرم و معامله را فسخ کنم
2-بنده مبلغ 57م ت به ایشان چک دادم که قرارشد پس از انتقال سند چک رو نقد کنن اما چک رو برده بانک وبرگشت زده،،و 16م ت هم از پولشان مانده که توو قرارداد نوشته نشده،،حالا از بنده خواستن پول رو بحساب شخصیشون واریز کنم تا ایشان لاشه چک ووکالت نامه بهم ارسال کنن،،بنده هم مبلغ57م ت بحسابشان واریز کردم اما ایشان چک را از سامانه عودت ندادن ولاشه چک هم برگشت ندادن و وکالتنامه هم ندادن و برگه سبز خودرو را ندادن،،و میگن 16م ت دیگه هم واریز کنه که هیچجا نوشته نشده،لطفا راهنماییم کنیدچیکار کنم که بتونم یافسخ معامله کنم وپولمو باخسارتمو پس بگیرم یا اینکه بطرف مقابلم بفهمونم که ماشین مشکل داشته،،،البته کیلومتر ماشین هم از قبل دستکاری کردن

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی بدوا باید اثبات کنید عیوب مذبور از بدو امر موجود بوده و شما در اثر عدم اطلاع فروشنده متضرر شده اید در این خصوص در صورد تماسل به کسب اطلاعات بیشتر و نیز گفت و گوی متقابل از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم برسی شود

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

بهتره وکیل بگیرین این کار چندین مرحله داره باید تک به تک بررسی بشه. اون الان باید لاشه چک رو برگردونه