مشاوره حقوقی رایگان - نمره ارزشیابی

دانش آموز پایه نهم هستم معلم درس روز را از من پرسش کرد من بیان نمودم امروز آمادگی لازم جهت پاسخگویی را ندارم معلم برای من نمره صفر لحاظ کرده است آیا معلم این حق را دارد

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

نخیر ندارد باید منتظر باشد تا هر زمان که شما آمادگی داشتید از شما بپرسد واقعا اینجا چه سایتی است سایت حقوقی است یا سایت اموزش و پرورش

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

با توجه به اینکه آمادگی لازم رو نداشتید بله معلم میتونه. نداشتن آمادگی معنیش همون بلد نبودنه. چون یکی درسش رو یاد گرفته باشه اون داخل ذهنش ثبت میشه و همیشه و در همه حالی ولو در بستر بیماری میتونه درس رو پس بده