مشاوره حقوقی رایگان - حق عبور از ملک مشاع

سلام من قطعه زمینی رو از زمین مشاع خریداری کردم که کاربری داخل سند ذکر نشده ولی از سال ها قبل اونجا برنجکاری انجام میشده. سهم من از این زمین مشاع داخل سند ذکر نشده و فقط خریدار قبلی در قولنامه از فروشنده قبلی حدود زمین رو دریافت کرده و من فقط کپی اون برگه رو دارم. الان یکی از مالکین داخل اون زمین اقدام به ویلاسازی کرده و چون سهم اون مالک سر راه هست و زمینی که داخل قولنامه قبلی برای ما ذکر شده وسط زمین هست، مالک ویلاها میگه من تا شما به من هزینه ای بابت جاده ای که از سهم خودم وسط زمین کشیدم پرداخت نکنید به شما اجازه ی عبور نمیدم و خریدارامون رو هم از خرید منصرف میکنه.
الان من چطوری میتونم این مشکل رو حل کنم؟

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

ویلا سازی داخل زمین زراعی و باغی جرمه. با پلیس 110 تماس بگیرید محل رو ببینه صورتجلسه کنه و بعد از طریق دادگاه علیه اون شخص اقدام کنید موضوع شما قدری توضیحش مفصله نمیتونم تمام موارد رو بنویسم یکسری سوالات هم هست که باید پاسخ بدید بهتره بصورت حضوری نزد وکیل برید یا از گزینه مشاوره تلفنی استفاده کنید. باید ببینیم اون شخص در این اشاعه چقدر نقش داشته. بحث اینه که اصلا اون تقسیم شما مبنای قانونی نداره و تمام اون ملک مشاعه چه سهم شما چه سهم ایشون هردو مشاعند