مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق یک طرفه زوجه

خانم من درخواست جدایی داره و پیشنهادش به صورت توافقی هستش علارغم مخالفت من و خانواده دو طرف بازم اصرار به انجام کار داره و برای تحت فشار قراردادن من رفته از طریق محضری که عقد کردیم نامه برای مهر و سه دانگ خانه ای در زندگی میکنیم و به اسم من هست اقدام کرده و سه دانگ دیگه به نام خودش هست . نظر خودم این بود حالا که منصرف نمیشه رویه توافقی رو پیش بگیریم که لااقل با مراحل مشاوره که در رویه توافقی هست مشاور بتونه کمکی کنه و زمان مشکل رو حل کنه که متوجه شدم موقع مشاوره می‌تونه خودش حضور نداشته باشه و وکیل بگیره که برای من فایده ای ندارد . سوالم اینه که یک : رویه توافقی مشاوره اجبار هست یا راهی برای گریز از مشاوره داره ؟ اگه اجبار هست می‌تونه خودش نیاد وکیل بگیره ؟ دوم : راهنمایی بفرمایید من بخوام جلوی این کار رو تا جایی که میتونم بگیرم سه دانگ آپارتمان چون داخلش زندگی میکنم و مال منقول و غیر منقول دیگه ای ندارم و سه دانگ آپارتمان به نام من شامل مستثنیات دین میشه .کدوم رویه بهتره برای جلوگیری از اقدام طلاق ایشون ؟ رویه اقدام بابت مهریه رو انجام بدم یا توافقی رو بلکه بتونم منصرفش کنم یا سختی کار منصرفش کنه . باتشکر

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

پاسخ دادن به سوالهای شما خودش مستلزمه اینه که شما به سوال ما جواب بدین. بهتره حضوری یا تلفنی مشاوره بگیرید. میشه یه توافق خوب داشت