مشاوره حقوقی رایگان - عدم بیان کامل صدمات ناشی از تصادف

1-پزشکی قانونی 3 شکستگی در گونه که نزدیک به هم نیست و جابجایی استخوان گونه را تجمیعا یک منقله نظر داده
2-و اینکه آسیب عصب و بی حسی دائم صورت( فک بالا )محل آسب را فقط 3 درصد رای داده
3-آسیب چشم که مورد تایید چشم پزشک بوده را تایید ولی عنوان نموده که رابطه آن با تصادف احراز نشد در صورتی که یکی از شکستگی ها دقیقا زیر استخوان حلقه ی چشم است.
4-برای از بین رفتن زیبایی صورت بر هم خوردن صورت و از دست رفتن ترکیب و زیبایی صورت که ناشی از فرورفتگی استخوان گونه است نظری نداده.