مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

سلام و درود خدمت شما عرض کنم بنده سه سال پیش به یکی از دوستان مبلغ 130میلیون تومان بصورت قرض‌الحسنه دل م وسفته گرفتم با دو امضا و مشخصات کامل که نوشته بصورت قرض‌الحسنه از من گرفته حالا می‌خوام اگر شما قبول وکالت کنید چقدر هزینه آن میشود و آیا قطعی کار را انجام میدین ضمنا محل کار و منزل و تمام مشخصات دارم تشکر

پاسخ ها :

مهري  رجبيان

سرکار خانم مهري رجبيان :

سلام احتمال گرفتن رای مثبت به نظر بالاست .ولی قطعی نیست .بستگی به نحوه دفاع مقابل دارد.

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

بهتره سفته ها رو واخواست بدین خودتون اقدام کنید کار چندان سختی نیست چون مبلغ پایینه ممکنه اکثر وکلا قبول نکنند تعرفه رسمی دستمزد وکیل برای این مبلغ حدود ده تومن میشه تازه همونم مرحله بدوی و تجدیدنظر داره که شصت درصدش مال بدوی و 40 درصدش برای مرحله تجدیدنظر هست. کاری که وکیل بر عهده میگیره انجام میشه منتها بحث اینه که طرف شما مال و اموالی داره یا نه. بهتره یه تامین خواسته بدی اول اموالش رو توقیف کنی بعد اصل خواسته ات رو طرح کنی