مشاوره حقوقی رایگان - ثبت نام مجدد در دانشگاه بدون انصراف از دانشگاه قبلی

سلام وقت بخیر من دانشجوی دانشگاه روزانه بوده ام از انجایی که اصل مدرک دیپلم دست من هستش ایا میتونم بدون انصراف و پرداخت هزینه انصراف مجددا در دانشگاهی دیگر ثبت نام کنم؟یا اینکه باید حتما انصراف قطعی داده و بعدا ثبت نام کنم

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

اول در رشته دوم پذیرفته بشین بعد از رشته قبلی انصراف بدید. امکانش هست منتها اینکه اینور انصراف خودتونو ثبت نکنید اونور ادامه بدید امکانپذیر نیست