مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد فروش خانه

سلام در بند 4 قرارداد فروش خانه جمله ازطرفین کافه خیارات من جمله خیار غبن ول فاحش بلکه افحش غیر از خیار تاخیر ثمن و خیار تدلیس ساقط گردید آمده آیا این جمله در قرار داد موجب ضرر فروشنده نمیشود؟ معنی آن چیست

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

بطورکلی بهتره همیشه موقع قرارداد از وکیل کمک بگیرید این جمله معنیش اینه که حتی اگه ثابت بشه قیمت معامله خیلی پایین تر از قیمت واقعی بوده فروشنده حق نداره معامله رو بهم بزنه خیار غبن به این مورد اشاره داره. اما کافه خیارات یعنی تمامی اختیاراتی که طرفین میتونند به استناد اون عقد رو بهم بزنند سلب و ساقط شده تا نتونند معامله رو بهم بزنند. این کلمات هر کدام یک دنیا مطلب پشتشه ما نمیتونیم همه این موارد را آموزش بدیم چون خودمون جوانی و عمر خودمون را پای این علم گذاشتیم و سالها درس خوندیم اونوقت چجوری میتونیم توی یک کلمه یا چند جمله همه رو شرح بدیم؟ اگه شدنی بود که اینهمه درس خوندن لازم نبود.