مشاوره حقوقی رایگان - سو سابقه

سلام. چهارسال پیش توسط ناجا دستگیر شدم و سابقه دستگیری دارم اما سابقه کیفری ندارم. الان می‌خوام برم سربازی و بهم گفتن که ممکن هست توی روند سربازی ام تاثیر منفی بزاره و امکان داره که توی ارگان خاصی بیوفتم و مثلاً توی ناجا نیافتم آیا این موضوع حقیقت دارد؟

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

خیر حقیقت ندارد صرف دستگیری و حتی کارتعکس شدن و داخل زندان رفتن برای فرد سابقه محسوب نمیشه. سابقه زمانی مطرح هست که فرد با حکم قطعی دادگاه محکوم بشه تازه همونم یه چند سال بعد پاک میشه چون هر جرمی سابقه خاص خودش رو داره اینجوری نیست که فرد تا آخر عمرش سابقه دار بشه.