مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

با سلام ماشین با قولنامه به نمایشگاهی که در آن شرط تعویض پلاک درج شده فروختم بعد از آن با وکالت ماشین را به ایشان تحویل دادم و الان نمیدانم چه بلایی سر ماشین آوردن پلاک نمیشود و از دست ما شکایت کردن... چکاری باید کرد؟

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

پلاک نشدن دلایل متعددی میتونه داشته باشه از دستکاری هایی که روی شماره بدنه و شماره سیلندر میشه تا جرایمی که با اون پلاک انجام میشه. مرجع تعویض پلاک بی دلیل که امتناع نمیکنه حتما یه دلیلی داره شما باید دلیل رو بپرسید به ما بگید تا بتونیم راهنمایی کنیم