مشاوره حقوقی رایگان - نقطه زنی شهود غیر واقعی - شهادت کذب

با درود بر کارشناسان و وکلای محترم ، پس از صدور دستور قضایی به مرجع انتظامی (برای نقطه زنی) -
1- مراحل انجام کار تا حصول نتیجه به چه صورت انجام میپذیرد (مثلا مرجع انتظامی متهمین یا شهود را احضار میکندبرای مشخص کردن سیمکارت فعال روز واقعه یا ...)
2- مرجع انتظامی پس از انجام مراحل مقدماتی انجام نقطه زنی را به چه مرجعی ارجاع میدهد ( مثلا به آگاهی یا حفاظت دادگستری و یا ...)
ضمنا واقعه ایکه مقام قضایی برای نقطه زنی دستور داده اند مربوط به بیش از یکسال و نیم گذشته میباشد.
با تشکر از فراوان.

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

نقطه زنی مد نظر اونطوری که اکثر مردم فکر میکنند نیست نقطه زنی در اکثر موارد مقصود اون دکل مخابراتی که اون سیمکارت خاص از اون استفاده میکنه رو نشون میده به بیان دیگر مکان تقریبی رو نشون میده. ضمنا کسی هم احضار نمیشه