مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست الزام به حضور در دفترخانه و انتقال سند خودرو

سلام وقت بخیر
پروسه تنظیم دادخواست الزام به حضور در دفترخانه و انتقال سند خودرو از طریق دادگاه معمولا چقدر طول میکشه تا رای نهایی صادر بشه ؟
بنده از مالک قبلی فقط شماره ملیشونو دارم چون ادرسشون تغییر پیدا کرده

پاسخ ها :

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام بستگی به اوقات شعبه ای که پرونده به انجا ارسال می گردد دارد و زمان مشخصی برای آن قابل پیش بینی نیست ولی در صورت قطعیت رای و سپری شدن مهلت اعتراض در صورت حضوری بودن 20 روز در صورت غیابی بودن 40 روز می باشد پس از آن نیز در خواست اجراییه و سپری شدن مهلت های ان که معمولا 10 روز است