مشاوره حقوقی رایگان - خودرو سر بدهی توقیف شده

سلام من 1 سال پیش از یه شرکت مبلغ 4 میلیون روی سند خودرو وام گرفتم و مبلغ 1700 شو دادم بعد به علت درگیری یه مدت به زندان و بیمارستان رفتم و الان تو این فاصله که نبودم سر دیرکرد قسط وام ایشون رفت توقیف خودرو گرفته بعد میخواستم ببینم ایشون میگه الان اون پول با سودش باید 12 میلیون بدی من باید چیکار کنم

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.با توجه به قرارداد فیمابین شما موظف به پرداخت اصل و دیرکرد هستید و قرارداد شما را باید مطالعه نمود شاید روزنه ای باشد.