مشاوره حقوقی رایگان - بدهکاری روی خودرو و توقیف خودرو

سلام خسته نباشید من ماشینم دیروز خوابوندن میخواستم بپرسم من 1سال پیش روی سند خودروم از یه شرکت وام گرفتم مبلغ 3میلیون 700
و مبلغ 1 میلیون 800 شو پرداخت کردم بعد یه مدت به خاطر یک تصادف که مدت 3 ماه بستری بودم نتونستم مابقی وام بدم و شرکت اومده ماشینم خوابونده میخواستم ببینم من الان باید چیکار کنم این شرکت به خاطر 2 میلیون ماندش یه سود کلونی کشیده میگه باید 10 میلیون بدی من قانونی میتونم مبلغی که میگن سود 2 میلیون تو 1 سال شده 10 میلیون عوض کنم ؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

توقیف خودرو شما حتماً با دستور دادگاه بوده است. به دادگاه مراجعه و اعتراض خود را در آنجا مطرح نمایید.