مشاوره حقوقی رایگان - آیا خودرو به ارزش 500 میلیون تومان میتونن بابت بدهی و ضمانت بانک به مبلغ جمعا 14 میلیون تومان توقیف

با سلام و تشکر از وقتی که برای مردم گذاشته اید
بنده و خانومم از یکی از بانک های خصوصی هر کدام به مبلغ 10 میلیون تومان در سال 94 وام گرفته ایم و سر رسید اون اسفند 99 می باشد. اما بعلت عدم پرداخت اقساطمون که جمعا 12 میلیون می باشد با توجه به نامه کسر حقوق خودم (بنده کارمند دولت هستم و حقوق بگیر و شاغل ) و ضامن هر ماه از حسابمون کسر می شود ( البته بازم معوق داریم) و حساب های بانکی بنده و خانومم نیز مسدود کردن و ماشینم رو که ارزشش بالای 500 میلیون هست ( سوناتا اف ال 2014) توقیف فیزیکی کردن . و حدود 10 روز هست ماشین توقیف شده ( البته از طریق رای شورای حل اختلاف که وکیل بانک گرفته ). آیا شورا یا وکیل بانک حق دارند همچون اقدامی کنن؟ اگر حق توقیف فیزیکی ماشین ندارند از چه طریق میتونم شکایت کنم و خسارتم رو بگیرم. ممنون میشم پاسخ بدین

پاسخ ها :

یک وکیل

بله حق توقیف اموال بدهکار با هر ارزشی وجود دارد. باید با بانک تسویه کنید تا رفع توقیف شود.