مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سفته به زور

سلام
من درتیرماه 1400به یکی ازدوستام که خانم هستن مبلغ 35 میلیون قرض دادم به جای پول من به من سفته و چک داد بعدازمدت3سال به من پیام داد بیا خونه شوهر صیغه ایم به تو به جای سفته چک بدهم و بعد از عید تسویه بشه قرضت من هم از هیچی خبرنداشم که بدانم او نقشه شوم کشیده که من رو بکشند.
هیچی موقع رسیدم خونه همسر صیغه ایش سه مرد دیگر اون جا بودن من رو به حد مرگ کتک زدند و به من تجاوز کردند و به زور سفته هایی که همرام بود از من گرفتن به زور چاقو کتک دیگر تعادل روحی نداشتم از من به انداز طلبم از من سفته گرفتن. بعد من رو ازپنجره همون ساختمان پرت کردن بیرون.
خلاصه. صاحب خونه و اون خانم یک ماه زندان بودن تا موقع من از بیمارستان مرخص بشم با کلی شکایت از این خانم و درخواست مطالبه وجه دادم درحال پیگیری هست
الان یک هفته هست این خانم به وسیله اس ام اس من رو تهدید به قتل و اسید پاشی میکنند که اگر نرم شکایت هام رو پس نگیرم پول میده به همون دو نفری بهم تجاوز کردن من رو بدزدند با چاقو سرم رو ببرن
من مجدد بابت پیام های تهدیدشد شکایت کردم
میخواستم بدونم باید چه نوع شکایتی برای سفته های که به زور از من گرفتن انجام بدم از این خانم هم خیلی میترسم چون انواع سابقه هم دارد و دیدیم چه کارهای انجام داده
ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید شکوائیه تهدید به قتل و توهین و افترا را مطرح نمایید
و نتیجه خواهید گرفت
.از بابت اخذ سفته به زور ، ابتدا شکوائیه کیفری مطرح نمایید
و دادخواست استرداد اقامه نمایید