مشاوره حقوقی رایگان - متهم به ضرب و شتم

با سلام. بنده دانشجو هستم و با شخصی در دانشگاه لفظی حرفمون شد فقط لفظی. و اونا ریختن سر من و دوستام به 110 زنگ زدن. بعد رفتیم کلانتری که اقا ادعا کرد اون منو زده درصورتی که در گزارش کلانتری نوشته شده که اونا منو میزدن. بعد این اقا که قبلا تصادف کرده و کمرش شکسته و تشنجی هست رفته نامه پزشک قانونی گرفته که من زدم. و دادیار اومده تحقیق کرده از دانشگاه و نه در دوربین چیزی بود و حراست و نگهبانم گفتن که ما درگیری فیزیکی ندیدیم. و من سه تا شاهد از دانشگاه معرفی کردم که فقط لفظی حرفمون شد و اونا منو زدن. و دو تا شاهد گفتن که ما چند روز پیش دیدیم این اقا از راه پله ها افتاد گویا تشنج کرده و اب بهش دادن و درحالی که هی میگف کمرم درد داره سوار اژانس کردنش. و در ضمن که ادعا دارن من زدم فرداش و پس فردای اون روز اومدن امتحان دادن و در دانشگاه ثبت شده. کسی که کمرش شکسته چطور اومده فردا و پس فردا امتحان بده؟ خواستم نظر شمارو بدونم با تشکر

پاسخ ها :

بهروز  دادگر

بهروز دادگر :

استان :

با سلام دفایات خود را ضمن لایحه به قاضی رسیدگی کننده دهید یا وکیل بگیرید
فقط پیام