مشاوره حقوقی رایگان - شراکت

سلام وقتتون بخیر .اگه زمین 50متری را با کسی به صورت نصف نصف شریک باشیم اما هزینه ساخت و امتیاز برق را فقط ما پرداخت کرده باشیم و مغازه را ساخته باشیم.در صورت اجاره دادن آن ملک به چه صورت باید آن اجاره و پول پیش را بین خودمان تقسیم کنیم؟یعنی فقط طرف مقابلمان نصف هزینه زمین را پرداخت کرده و ما هم هزینه نصف زمین وهم هزینه ساخت.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
در صورتی که زمینی مشا باشد هیچ کدام از شرکا نمی‌تواند بدون رضایت شریک دیگر در آن بنا احداث کند

لذا در این مورد بهتر است توافق شود چرا که هر یک در مقابل دیگری حقی دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است توافقنامه ای بین خودتان تنظیم کنید