مشاوره حقوقی رایگان - دریافت اجاره از ملک شریکی

بنده مالک 2 دانگ از 6 دانگ واحد آپارتمانی شده ام که در رهن مستاجر است.سند رسمی مالکیت بنده در اواسط قرارداد با تنظیم و ثبت شده است. چگونه باید از شریک نسبت به ودیعه بابت سهمی که آپارتمان دارم، طرح دعوای قضایی کنم؟(موضوع و شرح اظهارنامه)

پاسخ ها :

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام. سوال شما نیاز به توضیحات بیشتر و مکاامه دارد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع شما تابع قرارداد خرید سهم دودانگ و تکلیف مشخصه مستاجر در قرارداد دارد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

ابتدا اطهارنامه بزنید و مطالبه سهم خود اعلام کنید و سپس افاقه نکرد دادخواست