مشاوره حقوقی رایگان - حق پارک کامیونت در داخل مجتمع مسکونی

سلام بنده فقط یک کامیونت دارم و خودرو شخصی ندارم میخواستم بدونم که میتونم ماشينم رو داخل محوطه مجتمع مسکونی پارک کنم در حالیکه مثل بقیه ساکنین بنده هم شارژ ساختمان و هزینه‌های دیگه بابت نگهبانی پرداخت میکنم و الان حدود 3 سال و 4 ماه هستش که اینجا مستاجر هستم و تا الان میتونستم ماشينم رو داخل محوطه مجتمع پارک کنم ولی اومدن میگن که دیگه حق نداری داخل مجتمع پارک کنید و باید بیرون مجتمع پارک کنید آیا بنده حقی دارم یا خیر. ؟ با تشکر فراوان

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید پارک کنید به شرطی که مزاحمتی برای دیگران نداشته باشید