مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست تنظیم سند

سلام خسته نباشین
دو ماه پیش یه مزدا از شخصی خریدم که سند به اسمش نبود و قولنامه تو همون نمایشگاهی که ماشین رو امانت گذاشته بود. مبلغ ماشین رو به صورت 270 نقد و دو فقره چک 20 تومن دادم و تو قولنامه قید شد. یکی از چک ها وصول شده و قرار بود تعویض پلاک و سند انجام بشه که امروز فردا میکنه. الانم فهمیدم این فروشنده کلاهبردار و ماشین رو با چک از یه نفر دیگه خریده که اونم از صاحب سند خریده. من قولنامه خرید دارم از بنگاه. برای تعویض پلاک و سند چی کار باید بکنم؟؟
ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.ظاهرا چند دست به صورت وکالتی خودرو واگذار شده است اگر این انتقالها بصورت صحیح واقع شده باشد باید برای اخذ سند رسمی دادخواست حقوقی داد ولی اگر فروشنده یا ایادی قبلی اسناد و مدارکی دال بر واگذاری نداشته باشند باید شکایت کیفری نمود و سعی کنید با یک وکیل مشورت نمایید .