مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام و عرض خسته نباشید خدمت مشاورین و کارشناسان محترم. حدود 3 سال پیش یکی از اقوام با حیله و فریب زمینی بی ارزش به من فروخت.. و من بعد از یک سال اعتماد کامل از صحبت های یکی از اهالی همون منطقه فهمیدم که سرم بدجور کلاه رفته. 3 سال پیش زمینی کشاورزی بدون اب و به من هکتاری 20 میلیون فروخته درصورتی که هکتاری 2 میلیون ارزش داشته. الان که 3سال گذشته هکتاری 6 میلیون هم ازم نمیخرن.. و هربار که بهش میگم پولمو بهم برگردون یه بهانه ای میاره که پولمو نده میخواستم سوال کنم اگر شکایت کنم ایا میتونم پولمو پس بگیرم یا نه؟ ممنونم منتظر جوابتون هستم یا علی

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.اگر در قرارداد فیمابین خیار غبن یا تدلیس را ساقط ننموده باشید میتوانید نسبت به فسخ قرارداد اقدام کنید.