مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

شخصی به اسم ف. که بعنوان دکتر ترک اعتیاد پول گرفته تا دارو ارسال کنه و همه اسناد هم هست معلوم شدکلاهبرداره چجوری پیگیری کنم

پاسخ ها :

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

شما میتوانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه نمایید و شکواییه خویش مبنی بر کلاهبرداری را ثبت نمایید و پس از ارجاع به دادسرا باتوجه به مدارک و مستنداتی از جمله حساب بانکی که به آن وجه واریز کرده اید شکایت خویش را پیگیری کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شکایت کیفری یا دادخواست حقوقی به طرفیت شخص مذکور مطرح نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلیلی برای اثبات دارید براساس پروانه نظام پزشکی وی از نظام پیگیری و سپس تحت عنوان کلاهبرداری شکایت کنید