مشاوره حقوقی رایگان - ارسال پیام دعوت

باسلام
ایا ارسال پیام با سامانه پیامکی جهت دعوت به مراسم عزاداری یا .... در صورتی که ما هیچ گونه مسئولیتی در مراسم نداریم و فقط ارسال پیام را بر عهده گرفته ایم . اگر در مراسم اتفاق خاصی رخ دهد ایا ما هم به محکمه احضار و باز پرسی می شویم و برای ما هم مشکل قضایی دارد یا خیر؟

پاسخ ها :

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

به هیچ عنوان برای شما مسئولیتی به همراه ندارد مگر اینکه پیامی که ارسال کرده باشید صحت نداشته باشد و هیچگونه مراسمی در کار نبوده باشد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی وحدت قصد نسبت به جرم نداشته باشید خیر جرمی برای شما متصور نیست