مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن برگه ب ز

با سلام.همسر من ده سال پیش توی خدمت سربازی سر پستی ک توی انتخابات سر صندوق رای داشتن درگیری ک پیش میاد دو تا از انگشتاش با شیشه رگش زده میشه و توی بیمارستان نزاجا 3 بار عمل میشه و انگشتاش از کار میفتن حتی الان انگشتش خم شده و روز ب روز نازک تر میشه.اون موقع کسی بهش نمیگه میتونه دنبال کاراشو باشه و غرامت بگیره الان بعد ده سال کل انگشتای دست راستش از کار افتاده و دکتر گفت حتی عملش هم کنیم بقیه انگشتاش از کار افتاده و نمیشه کاری کرد.بیمارستان گفتن مدارکش موجوده رفتیم دنبال برگه ب ز یگان بهمون نداد گفتن باید فرمانده اون موقع امضا میکرده الان ن شماره ایشونو میدن و ن کاری میکنن.ممنون میشم راهنمایی کنید چون همسرم دیگه نمیتونه با دستش کار کنه شغلش هم آزاده و الان بیکاره.

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

همون مدارک پزشکی کفایته چرا تا الان شکایت نکردید؟اگه حین خدمت بوده یحتمل جانبازی هم محسوب بشه. اصلا نیازی به امضای فرمانده و تایید و برگه یگان نیست.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم با مدارک پزشکی اقدام کنید