مشاوره حقوقی رایگان - رفع ممانعت از حق

عرض سلام و خداقوت؛
آقایی که سال‌ها قبل فوت شده‌اند، 6 نفر ورثه دارند. سهم 4 نفر از ورثه، 3 هکتار زمین زراعی می‌باشد که اینجانب 6 سال قبل خریداری نموده ام؛ زمین دارای قنات آب است، در متن مبایعه نامه به وضوح بیان شده که کلیه سهم فروشندگان از زمین، استخر و قنات به خریدار منتقل گردید؛ اما از همان سال اول خرید، ورثه پنجم که کمتر از 1هکتار زمین در اختیار دارد، مانع استفاده اینجانب از سهم آب شده است؛ در طول این مدت بارها از طریق کدخدا منشی و شورای روستا در جهت واگذاری حق آبه با ایشان گفتگو کرده و نتیجه ای نگرفته ایم؛ فروشندگان نیز در واگذاری حق، با ما (خریدار) همکاری نکرده اند. اکنون دادخواستی را جهت رفع ممانعت از حق همراه با استشهادیه و متن مبایعه نامه بر علیه هر 6 ورثه تنظیم کرده ایم. چهار تن از آنها در شهرستان خودمان هستند، یکی در شهرستان همجوار و یکی هم زندانی است؛ 4 شخصی که در شهرستان خودمان هستند، ابلاغیه دادگاه دریافت کرده اند، اما شخص زندانی و شخص ساکن در شهرستان همجوار، با وجود اینکه در متن دادخواست آدرس دقیق و شماره تلفن آنها را ذکر کردم، ابلاغیه دریافت نکرده اند؛ با این وجود در جلسه ای که برای رسیدگی در دادگاه تعیین وقت شده بود، 5 ورثه با استثنای شخص زندانی (حتی شخصی که ابلاغیه دریافت نکرده بود) در دادگستری حاضر بودند، سر دفتر شعبه با این توجیه که دو نفر از خوانده‌ها ابلاغیه دریافت نکرده اند؛ اجازه تشکیل جلسه نداد! 5 ورثه به بهانه ثبت کردن سامانه ثنا رفتند و دادگاه برای زمان دیگری تعیین وقت شده است؛ اکنون این دو نفر که قبلاً هم ابلاغیه دریافت نکرده بودند (شخص زندانی و شخصی که در شهرستان همجوار ساکن است) مجددا ابلاغیه دریافت نکرده اند.

سؤالی که از محضر بزرگواران دارم این است که تکلیف این پرونده چیست و در صورت عدم دریافت ابلاغیه توسط این دو شخص، وضعیت پرونده چه می‌شود؟
از وکلای محترم خواهشمندم دیدگاه خود نسبت به پرونده را مطرح فرمایند و مواردی که می‌تواند در روند کلی پرونده نقش مثبت داشته باشد را بفرمایند.

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

برای اون دو شخص آدرس رو مجهول المکان بزنید به دادگاه بگید نتونستم آدرسشون رو پیدا کنم. نگفتید زمین سند رسمی داره یا خیر؟ اگه سند رسمی داره اول باید برای بنام زدن سند اقدام کنید