مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث پدری قبل از فوت پدر

پدر ایرانی 4فرزند دارد دو پسر و دو تا دختر و دو تا خونه و یک زمین داشت که او قبل از مرگ خود یک زمین200متر بنام پسر کوچک و یک خونه300متر بنام پسر بزرگ خود کرد و به قبل از مرگش به دو دختر خود هیچ ارث نداد یکی از دختران متاهل هست. و یک خونه باقی مانده ک مادر و دختر مجرد در آن زندگی میکنند. وقتی هیچ وصیتی نکرده بعد از مرگش آیا خانه ای ک باقی مانده به کی ارث می‌رسد ؟به پسران می‌رسد یا به مادر و دختران ؟

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

به همه وراث میرسه. ارث فقط به مالی میگن که حین الفوت فرد ازش باقی مونده باشه. اموالی که فرد در زمان حیاتش به دیگران میده جزو میراث به حساب نمیان. هر انسانی اختیار تام اموالش رو داره و میتونه قبل از مرگش اونا رو به هر کی میخواد بده به نحویکه موقع مرگش هیچ مالی از خودش باقی نزاره. پس اینکه فردی در زمان حیات اموالش رو به پسرهاش داده دلیل نمیشه که اون پسرها از ماترک سهم نبرند. میراث صرفا و صرفا مال باقیمانده از فرد حین مرگش رو شامل میشه اون اموالش که در زمان زنده بودنش به دیگران داده میراث نیستند. انسانها آزادند در زمان زنده بودنشان هر تصمیمی دلشان خواست راجع به اموالشان بگیرند حتی میتونند اموالشان رو آتیش بزنند مال خودشونه هیچکس هم حق اعتراض نداره