مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به جریمه ناحق

سلام سال1400اداری برق گفت خونه شما برق دزدی داره از کابل قبل از کنتور که تو دیوار که با گچوسیمان پوشش داده شده بود که 2000000تومان آزما گرفتن ولی کابلو عوض نکردن الان دوباره اومدن همان نقطه را ایراد گرفتن واینبار 8ملیون جریمه کردن وهرچه مامیگیم کابل عوض نشده قبول نمی کنند آخه کابل سلواتی عوض نمیشی 7یا8متره بجا بخاطر هزینش ثبت میشه ولی آنها قبول نمی کنند ومن یه چایی فروشم شب تا صبح تو خیابان هستم چطور این پول ناحق را بدم لطفاً بفرمایید چیکار میتونم بکنم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از اداره برق نسبت به این امر، اقدام به شکایت کنید.

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

وظیفه شماست که اون کابل رو عوض کنید بهرحال از اون نقطه برق دزی میشه اون برق دزدی کجا میره؟شاید شما از وجود کابل تا اون زمان بی خبر بودین ولی بعدش که متوجه شدید چرا جلوش رو نگرفتین؟ مگه اداره برق کابل برق دزدی رو کشیده؟