مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام خسته نباشید
من راکب موتور بودم ی ماشینی اومد از پشت زد بهم کتفم شکست مقصر حادثه هم راننده ماشین شد رفتم دکتر گفتن باید پلاتین بزاریم هزینه پلاتین هم 20 میلیونه زنگ زدم به مقصرحادثه براش توضیح دادم گفت کوپن بیمه دادم برو از بیمه بگیر رفتم بیمه گفت ما دیه کتفتو میتونیم بدیم پول پلاتین نمیدیم چون اورژانسی بود خودم پرداخت کردم حالا میخواستم بدونم میتونم شکایت کنم از مقصر حادثه هزینه های درمان ام ار ای پلاتین ازش بگیرم ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بطور مستقیم از مسبب حادثه، شما می‌توانید برای مطالبه هزینه‌های خود اقدام به طرح دعوی نمائید.

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

هزینه های درمان رو تنها در حالتی میدند که مازاد بر دیه باشه متاسفانه دراین مورد با بی اجحافی قانون مواجهیم و رویه قضایی میگن فقط دیه در شرع و قانون اومده.اما شما میتونید لایحه بدید از دادگاه رسیدگی کننده بخواهید که علی الحساب هزینه درمان رو به شما بدند. شما اجالتا برای تمام هزینه هایی که میکنید فاکتور بگیرید از ایاب ذهاب گرفته تا دارو و درمان و فیزیو تراپی و هر هزینه ای که در این مسیر تحمل میکنید رو حتما فاکتور براش بگیرید ضمن اینکه حتما شکایت خودتان را در دادسرا علیه راننده ثبت کنید چون تصادف جرحی جرمه و فقط دیه نیست. اینجوری بهتر و زودتر نتیجه میگیرید تحت هیچ شرایطی هم رضایت ندید مگر اینکه تمام هزینه ها و دیه شما رو بهتون یکجا پرداخت کنه