مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام
خسته نباشید
من یازده ماهه که به عقد شوهرم در اومدم و هنوز عروسی نگرفتیم قبلاً منزل پدرم زندگی می کردم که با همسرم با مشکلاتی مواجه شدیم این آقا چندین بار دست به خودکشی زده و خیلی شکاک و بدبینه هر روز گوشیمو چک می‌کنه حتی اجازه نمیده شمارمو به کسی بدم یا تنهایی جایی برم از زمان عقد با اینکه ازش تمکین میکنم ولی تا این زمان هیچ نفقه ای به من پرداخت نکرده در خواست مهریه و نفقه را دادم ولی با التماس و خواهش که دیگه عوض شدم باعث شد شکایتم را پس بگیریم و الان سه ماه میشه که شکایتم را پس گرفتم و خانه ای را برای زندگی اجاره کرد من محصل بودم و درس می‌خوندم ولی دیگه نذاشت برم مدرسه با اینکه در مراسم خواستگاری شاهد هایی هستند که قرار بر این بود که درسم را بخوانم ولی این آقا دیگه حتی نذاشت خانوادمو ببینم و هرروز با بداخلاقی باهام رفتار می‌کنه یا بهم تهمت میزنی و فحاشی می‌کنه طوری که دیگه نمیتونم باهاش زندگی کنم آیا دلایلم برای طلاق کافیه ؟؟

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

بدبینی و شکاکی زیاد و بیمارگونه که روزبه روز هم تشدید بشه میتونه از علایم مصرف مواد روانگردان آمفتامتامین یا همون شیشه باشه شما مطمینید که طرف مقابلتان اعتیاد به شیشه نداره؟حتما این مورد را با مشاور مطرح کنید به هیچ وجه مستقیم راجع به این موضوع با طرف مقابلتان صحبت نکنید. تاکید میکنم هیچگاه شخصا وارد عمل نشوید عواقب خیلی بدی داره که هیچکدام به نفع شما نیست اگه بعد از بررسی مطمین شدید که اعتیاد به شیشه دارند به مشاور بگید اونها اگه گفتند طلاق بگیرید تردید نکنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

درخواست شما رسیدگی قضایی خواهد شد