مشاوره حقوقی رایگان - رای قطعی دادگاه تجدید نظر

برای ملک مان با قولنامه دادگاه بدوی رای به نفع متصرف داده بعد از آن دادگاه تجدید نظر با استعلام اداره ثبت و جهاد کشاورزی رای دادگاه بدوی نقض شده و رای قطعی به نفع ما صادر شده که باید برای ملک سند اخذ شود تا امکان تنظیم سند وجود داشته باشد حالا ما مراجعه کردیم به اداره ثبت برای سند با حکم قطعی اداره ثبت میگوید من باید از دادگاه در مورد حکم استعلام بگیرم بعد به شما سند بدهم در حالی که ما قبلا تمام مجوزهای مورد نیاز را از کارشناسی و صدور مجوز از شهرداری را گرفته آیم آیا این کار اداره ثبت قانونی هست بعد بنده مراجعه کردم به دادگاه بدوی به من گفته اند پرونده از دادگاه تجدید نظر بیاید ما جواب نامه اداره ثبت را میدهیم الان بنده باید چکار کنم با تشکر

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

هم ثبت هم دادگاه بدوی هردو به تکلیف قانونی خودشان عمل کردند و درست گفته اند شما فقط میتونید از تجدیدنظر بخواهید که زودتر پرونده رو دادگاه بدوی برگردونه

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

منتظر ارسال پرونده از دادگاه تجدیدنظر باشید برای نتیجه بهتر باید مدارک بررسی شود