مشاوره حقوقی رایگان - سرقت و قمه کشی و تهمت افترا

سلام خدمت وکلا و خسته نباشید بنده با خرید گوشی از دستفروش و پرداخت پول از طریق کارت بانکی به شخص فروشنده نبوده گفت به این کارت که خانم بوده واریز کردم و وعده مالکیت گوشی همراه رسیده کرده که در این حین فرار کرد و در ان لحظه گوشیم رو ازم قاپیدند و من در یه لحظه سارق رو دیدم و میخواستم گوشیم رو از دستش بگیرم که مرا با قمه از ناحیه سر و مچ دستم به شدن مجروحم کرد و فرار کرد و من تو بیمارستان عمل جراحی کردم و شکایت کرده ام پزشک قانونی رفتم و برای بار دوم تمدید کرده پزشک قانونی و ضارب رو با حکم سیار دستگیر کردم و به دادسرا بردند و به اگاهی اونجا اعتراف کرده ولی علت زدن رو به دروغ تجاوز به خودش مطرح کرده به مت تهمت افترای تجاوز میزنه وبعد از 1 ماه نمیدانم با ووسیقه ازاد شده حالا من موندم چه طور به حقم برسم ضارب وکیل هم داره حتی تو دادسرا میگفت و زیر برگه رو امضا کرده من اون رو نمیشناسم دروغ میگه من حتی دوربین مدار بسته و صدای ضارب و رو ضبط کرده به دادسرا و اگاهی دادم حتی پیرینت بانکی که پول رو به حساب دیگری زدم زمینه ی پرونده کردم حالا چی میشه ایا به حقم میرسم. به نظر شما دیه من چقدر میشه از ناحیه سر عمیق تا به جمجمه سرم رسیده و از ناحیه ی مچ دستم که تمام تاندون ها ی اعصاب رو قطع کرده.

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دیه را پزشکی قانونی با توجه به درصد جراحات و طول درمان و در نهایت التیامی که پیدا می کند یا خیر تعیین می کند.بستگی به ادله دو طرف دارد