مشاوره حقوقی رایگان - آبرو ریزی

سلام. مادر یکی از هم مدرسه ای های خواهرم اومده بود دم درب خونه‌مون و با سر و صدای زیاد جوری که کل کوچه رو گذاشته بود روی سرش، میگفت که خواهرم توی مدرسه حرف نامربوطی زده در صورتی که خواهر منو با یکی دیگه اشتباه گرفته بود و تهدید میکرد که بابای دختره میتونه کاری کنه که خونه‌مون رو از دست بدیم و خواهرم رو اخراج کنه از مدرسه. به معنای تمام آبرومون توی در و همسایه رفت. میخواستم بدونم میتونم ازشون شکایت کنم؟

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

قطعا میتونید شکایت کنید حتی اگه خواهرتون توی مدرسه هم حرف نامربوطی میزد ایشون حق نداشت دم درب شما بیاد. بهتر بود همون لحظه به 110 هم زنگ میزدین. علی ایهالحال میتونید علیه اون شکایت افترا و توهین مطرح کنید و ازشون بخواهین که تحقیقات محلی بیان