مشاوره حقوقی رایگان - آبرو ریزی

سلام. مادر یکی از هم مدرسه ای های خواهرم اومده بود دم درب خونه‌مون و با سر و صدای زیاد جوری که کل کوچه رو گذاشته بود روی سرش، میگفت که خواهرم توی مدرسه حرف نامربوطی زده در صورتی که خواهر منو با یکی دیگه اشتباه گرفته بود و تهدید میکرد که بابای دختره میتونه کاری کنه که خونه‌مون رو از دست بدیم و خواهرم رو اخراج کنه از مدرسه. به معنای تمام آبرومون توی در و همسایه رفت. میخواستم بدونم میتونم ازشون شکایت کنم؟

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

تهدیدهاش که فاقد وجاهت قانونیه چون حتی یه بچه ده ساله هم میتونه تشخیص بده این حرفها تهدید پوچه ولی بقیه اقداماتش توهین و افترا میتونه محسوب بشه