مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلا

با خانمم 8 ساله زندگی میکنیم. خانمم دادخواست مطالبه طلا مندرج در عقدنامه رو داده (در عقدنامه قسمت صداق نوشته شده که زیورالات به مبلغ ... تماما در حضور پدرش تحویل زوجه گردیده و مهر مافی الذمه مرقوم 70 سکه) ضمنا بعد عقد نیز برای خانمم طلا خریدم و فاکتورها شو دارم.
1- ایا خانمم میتونه مطالبه طلاهای رو که طبق عقدنامه تحویلش گرفته رو بده؟
2-آیا من میتونم دادخواست استرداد طلاهای عقد و بعد عقد رو بدم حتی با وجود داداخواست او؟
3- طلا های عقد جز مهریه یا جدا از مهریه است؟

پاسخ ها :

محمدزارعی ایرندگان

جناب آقای محمدزارعی ایرندگان :

درودبرشما
1-خیر مگراینکه ثابت کندبعدازعقددر تصرف شماقرارداده است
2-بله درصورت وجودطلاها
3-جزمهریه محسوب نمیشه وهدیه هستند

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم توحید جلایری نیا وکیل پایه یک دادگستری شهرستان مشهد