مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

با سلام من حدود دوازده روز پیش ماشینم رو به در بنگاه بردم برای فروش و به بنگاه دار گفتم ک ماشین من سه لکه رنگ داره بنگاه دار بدون اینکه ما سر قلنامه باشیم ماشین را با ی ماشین دیگه تعویض کرده و به من گفت که چند روز دیگه پول ماشینت را میدم و به من گفت که برم ماشین بخرم حالا بعد از دوازده روز ک من ماشین خریدم و پولش را باید بدم گفته ماشین سه لکه رنگ داره باید از مبلغ ماشین کم کنی تشخیص رنگشم واسه یک هفته قبل بوده من حالا باید قلنامه خریدم رو کنسل کنم و خسارت بدم باید چکار کنم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بایستی موارد توافق شده با ایشان را دردادگاه به اثبات برسانید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است مشکل را دوستانه حل و فصل کنید.
شما اول باید پول ماشین خود را دریافت می کردید و سپس برای خرید ماشین اقدام می کردید.