مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج بدون بکارت

سلام من یک پسر 21 ساله هستم که حدود 2 سالی هست با یک دختر 16ساله آشنا شده ام و هر دوی ما قصد ازواج داریم درصورتی که خانواده جفتمون مخالف هستن ناگفته نماند که این دختر در عصر تجاوزی که عمویش بهش کرده است بکارت خود را از دست داده است .میخاستم بدونم ایا راهی هست که بدونه اجازه ی کسی باهم ازدواج کنیم ؟ایا میشه با گرفتن گواهی عدم بکارت و اراعه دادن آن به دفتر ازدواج باهم ازدواج کنیم ؟ لطفا جواب بدهید ممنون ...

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. ازطریق دادگاه اقدام کنید امکان پذیر است.

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود چون باکره نیستند نیاز به اذن پدر نیست ولیکن بهتراست با اجازه پدرومادر اقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
بدون اجازه پدرش نمی تواند ازدواج کند.
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است به حرف خانواده گوش کنید و فکر ازدواج با این دختر خانم نباشید.
این ازدواج به صلاح شما نیست و بعد پشیمان خواهید شد.
حداقل قبل از ازدواج به مشاور خانواده مراجعه کنید.