مشاوره حقوقی رایگان - آپارتمان نشینی

با سلام و خسته نباشید. ما طبقه چهارم یک واحد آپارتمان زندگی می‌کنیم واحد خودمون رو خریدیم اما طبقات دیگر همه مستاجر هستن ما توی طول روز آب داریم و فشار آب خوبه اما همین ک ساعت 10:30 بیست دقیقه به 11 میشه آب از اون روز فشارش خیلی کم بود اما الان قطع میشود کلا آب نداریم یک 5 ماهی میشه اوضاع اینجوری همسایه همکف اکثر اوقات نیستند اما طبقه دوم و سوم هستن طبقه سوم بهش یک اعتراض کردیم گفتیم از وقتی شما اومدین ما آب نداریم گف حقیقتش همسایه من شب ها ظرف میشورم ک صبح بتونم تا 12 بخوابم با بچه هام،گفتم درست نیست اینجوری درسته طبقه خودتون هست ولی نه تا اون جا که به بقیه آسیب بزنه بعد یک چند باری گفتم دیگه از اون به بعد زد زیرش گف من باز نکردم از من نیست هر بار بهش گفتم زیر بار نرفت تا دیشب بهش گفتم دوباره پیام دادم زنگ زد دادو بیداد کرد که من آب رو باز نکردم ظرف هامم همینطور تو ظرفشویی بیا نگاه کن،خلاصه با داد و بیداد قطع کرد خیلی خشن و عصبانی اومد با شوهرش اومد بالا چنان سر و صدایی کردن دم خونه ما چنان داد و بیداد کردن که آخر شوهرم. کنار اومد گف ما حرفی نزدیم گفتیم رعایت کنین ما همسایه قرار تو یک آپارتمان باهم زندگی کنیم،با هزار مصیبت همسر اون خانم خانمش رو برد پایین تازه دو تا پسر بزرگ هم دارن اونا رو هم آورده بود روی پله ها واستاده بودن فکر کردن ما دعوا داریم و الان میخواهیم دعوا کنیم به نظر شما ما چی کار کنیم من همسر شب ها میاد میخواد دستهاش رو بشوره پاهاش رو بشوره دستشویی یک قطره آب نمیاد ما چی کار کنیم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
حق با همسایه شما است
قطع اب شما ، چه ارتباطی به ‌ همسایه دارد ! !

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
هریک احکام خاص خود را دارد