مشاوره حقوقی رایگان - تغییر جای پارکینگ در سند

سلام
یک واحد از مجتمع 8 واحدی خریداری کرده ام هر واحد 25 متر طبق سند تفکیکی پارکینگ دارد ولی به دلیل در نظر نگرفتن ضخامت دیوار ها و ستون ها امکان پارک همه ی خودروها طبق سند نیست و دقیقا ستون در پارکینگ من واقع شده با وجود ستون در عرض 213 سانت جای پارکی باقی نمیماند آیا امکان اصلاح و تغییر سند وجود دارد؟
فعلا واحدها توافقی پارک میکنند که با زیاد شدن قیمت و ابعاد و تعداد ماشین ها مشکلات عدیده ای برای ساکنین به وجود آمده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شهرداری موضوع را پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت پاسخگویی نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد