مشاوره حقوقی رایگان - جای پارکینگ رد سند

سلام
من واحدی رو خدیدم که توی قولنامه داشتن پارکینگ قید شده بود ولی محل مشخص نبود. محلی رو زبانی به ما نشون دادن و ما قبول کردیم.
بعد از مدتی محل پارکینگ رو جابجا کردن و ما رو از پارکینگ همکف به زیرزمین فرستادن. اعتراض کردیم و گفتن طبق تقسیم نامه اقدام کردن.
سوالم اینه که بعد از تنظیم قولنامه با من، میتونن با تقسیم نامه تغییری در مورد معامله بدن؟ نیازی به رضایت من بعنوان مالک نیست؟
در ضمن، توی سند تجاری همون ساختمون، پارکینگ ما در طبقه همکف و همون پارکینگ اولیه مشخص شده (تو سند تجاری محل پارکینگ ما نوشته پارکینگ مسکونی 7 و توی سند ما هم نوشته واحد مسکونی 7) اما سند خودمون پارکینگ پایین قید شده. ارتباط نوشته های این دو سند برای ما حقی ایجاد میکنه؟
با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات سند است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی پاسخ به سوال شما نیازمند برسی دقیق اوراق و اسناد مربوطه و گفت و گوی متقابل می باشد
از طریق پنل مشاوره اقدام گردد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم بهتر است اسناد و مدارک را به رویت وکیل برسانید تا پاسخ دقیق دریافت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام پارکینگ شما مطالق قرارداداشت و امکان تغییر ندارد