مشاوره حقوقی رایگان - تغییر پارکینگ بر خلاف صورتمجلس تفکیکی

سلام من یک واحد به صورت پیش فروش خریداری نمودم و در مبایعه نامه نوشتیم حق واگذاری پارکینگ با مالک(سازنده) است، الان در تقسیم نامه پارکینگ اختصاص داده شده به واحد من قطعه شماره 6 است و مالک قبل از انتقال سند به اسم من با گرفتن سند واحدها پارکینگ قطعه ٢ را به واحد من داده و پارکینگ شماره 6 را داده به واحد دیگر آیا حق چنین کاری را بر خلاف تقسیم نامه دارد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید طبق صورت جلسه تفکیکی عمل شود میتوانید اعتراض کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست مطابق قرارداد خود عمل نمایید در این قرارداد انگار شما حق انتخاب را به طرف مقابل داده‌اید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
جانمایی پارکینگ هر واحد بر اساس صورتمجلس تفکیکی مشخص خواهد شد

شما می توانید دادخواست حقوقی اقامه نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اختصاص پارکینگ به هر یک از واحدها توسط شهرداری و بر اساس نقشه فنی ساختمان انجام می‌شود

رامتین مهدوی

جناب آقای رامتین مهدوی :

درود
1در مبایعه نامه شما اختیار تعیین پارکینگ را به فروشنده دادید
2 در متن سوال به تقسیم نامه اشاره فرمودید که ابهام دارد (بعد از تنظیم مبایعه نامه توافق جدیدی تحت عنوان تقسیم نامه انجام دادید؟)
3 اگر توافق جدیدی انجام نگرفته سازنده بر اساس صورتمجلس تفکیکی و بالتبع تنطیم سند تفکیکی میتواند پارکینگ شما را تعیین نماید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

هر آنچه در تقسیم نامه آمده ملاک است

فاطمه عباسی

فاطمه عباسی :

خودتون امضا فرمودید با سازنده هست. این اجازه دادید