مشاوره حقوقی رایگان - ساختن استیکر با عکس دیگران

سلام خسته نباشید . یکی پروفایل به صورت عمومی داشته و یک چنل عمومی که کامل اطلاعات خود را در آن جا نوشته بوده و کسی که می‌شناختم برای شوخی قبل از آن که ان اطلاعات پاک بشه با اون عکس استیکر و گیف هایی که روشون عنوان های دزد و غیره زده در چنلش در تلگرام پخش کرده و بعد اون ها رو از چنلش پاک کرده اما اون فرد پیام ها رو سیو داره و شمارش رو به صورت جداگونه دارد . اما از چنل پاک شدن اون گیف ها و استیکر ها . اون ها رو حتی خود اون کسی که چنل رو اداره میکرده نساخته و ناشناس براش فرستاده بودن و این فرد فقط فحاشی کرده و اون گیف رو فوروارد کرده . آیا این ها مدارک کافی هستن برای اینکه از کسی شکایت بشود ؟ جرمش چی هست؟ و راه حلش چی هست؟ آیا از روی اون چنل عمومی میشه شماره ادمین رو دربیارن و میشه که پیام‌هایی که پاک شده بودن رو برگردونند؟ تا چه حد تلگرام رو پوشش میدن برای رسیدگی؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امکان اقامه شکوائیه توسط شما وجود خواهد داشت
و شما باید با ارائه مستندات و دلایل ادعای خود را در مرجع قضایی اثبات نمایید
و