مشاوره حقوقی رایگان - شکایت پلاک خودرو

سلام ایام بکام, خودرویی‌ بصورت‌‌ شرایط‌ خریده‌ام‌ سال93 و بابت‌ تضمین‌ مبایعه‌نامه‌ چند فقره‌ چک‌ بفروشنده‌ که‌ خودروی‌ مورد معامله‌ را قولنامه‌ ای‌ خریده‌ بود و صاحب‌ سند شخص‌ ثالث‌ میباشد. بعد از عقد قرارداد خودرو و کارت‌ خودرو و بیمه‌ نامه‌ و سوییچ‌ را تحویل‌ گرفتم‌ و بدلایل‌ بیکاری‌ نتوانستم‌ بدهیم‌ را بپردازم‌ فروشنده‌ بعد از اقدام‌ چکهایم‌ در شورای‌ حل‌ اختلاف‌ مرا محکوم‌ بپرداخت‌ وجوه‌ چکها‌ بصورت‌ تام‌ کرده‌ و تقاضای‌ اعسارم‌ رد شد و حکم‌ قطعی‌ گردید‌ حال‌ که‌ پول‌ ندارم‌ به‌ ایشان‌ پرداخت‌ نمایم‌ تقاضای‌ توقیف‌ پلاک‌ کرده‌ است‌ اما سوالم‌ اینست‌ اگر خودرو توقیف‌ شود میتوانم‌ مبالغ‌ پرداختیم‌ را پس‌ بگیرم‌‌ چون‌ دوسوم‌ وجه‌ ثمن‌ معامله‌‌ را پرداخت‌ کرده‌ام‌ یا نمیتوانم. سپاس‌ و درود فراوان...

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خودرو به مزایده گذاشته میشود و در صورت وجود مشتری به میزان محکومیت شما از چک ها ، به طلبکار داده میشود و اگر چیزی باقی ماند به شما داده میشود. در صورتیکه مشتری نبود طلبکار میتواند مال را قبول کرده و به مازاد بر طلب خود را پولش را به دادگاه داده و سپس به شما می دهند