مشاوره حقوقی رایگان - هزینه دادرسی بابت رای بدوی و تجدید نظر استان

با سلام بنده به مبلغ 1589293150 ریال محکوم شده ام که یک بار مبلغی حدود 53000000 ریال به حساب دولت واریز کردم بابت هزینه دادرسی که یک جلسه دادگاه تشکیل شد و برای تجدید نظر 10 روز مهلت داده و برای ارسال به تجدید نظر مبلغی حدود 96000000 دوباره هزینه دادرسی اعلام نموده می خواستم ببینم اون هزینه قبلی درنظر گرفته نمی شه یعنی مجدد باید مبلغ واریز گردد
با تشکر از همکاری

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

هر مرحله هزینه ای جدا دارد