مشاوره حقوقی رایگان - عدم توان در پرداخت افت قیمت خودرو

با سلام و خسته نباشید
بنده الان یک ساله که با یه خودرو دنا تصادف کردم ایشان افت قیمت کردن 26 میلیون تومن و سند خودرو منو توقیف سند کرده الانم میگه حکم جلوتو گرفتم پول رو باید سریع پرداخت کنید و بنده با وضعیت بد اقتصادی که دارم واقعا توان پرداخت ندارم البته گفتم حدود یک سال میگذره و الان متوجه شدم میشه راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. امکان توقیف خودرو شما تحت شرایطی برای وصول طلب بدهکاروجوددارد. بهتراست باایشان توافق یا اعساردهیذ