مشاوره حقوقی رایگان - معاونت یا شراکت در جرم

شخصی یک چک از یک فرد معتاد و کارتن خواب را به نیت کلاهبردای ب بنده خرج کرده که خودشم ضامن چک میباشد
چک برگشت شده و هیچ یک حضور ندارند و هیچ اموالی هم ندارند
این شخص خود برای نفر سومی کار میکند که در واقع راننده نیسان باری او میباشد و باهمین نیسان اجناس کلاهبرداری شده را به فروش میرسانند

ایا می شود ب جرم کلاهبرداری شکایت کرد؟
ایا میشود از پلاک خودرو نفر سوم ب عنوان شریک یا معاونت در جرم شکایت کرد؟
اگر شکایت کنم و قابل اثبات نباشد ایا انها میتوانند از بنده شکابت کنند؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. اثبات کلاهبرداری بستگی به شرایط ونحوه انجام معامله دارد. بایستی بررسی گردد.