مشاوره حقوقی رایگان - وقت نظارت دفتری

سلام خدا قوت ما یه پرونده ملک داریم که رای کارشناسی 1 نفره و هیت 3 نفره و رای دادگاه به نفع ما صادر شده طرف دعوی ما اعتراضرده و پرونده رفته تجدید نظرارر3 خرداد 1402هرچندوماه وقت نظارت دفتری تمدید میشه و هیچ دستوری برای پرونده نمیخوره دلیلش چی میتونه باشه به نظر شما احتیاج هست خودمان حضوری مراجعه کنیم البته منزل ما تهران و پرونده تجدید نظر اصفهان

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. اگر برایتان مقدور نیست. نیازی نیست. درصورت اعلام نیاز به شما ابلاغ میگردد